Zoeken

Zorgportalen

Plan uw route

Contact

Telefoonnummer
088 75 555 55


Contactgegevens

Vragen, klachten en complimenten

Lees meer

Hoegaathet?

Lees meer

Publiekslezing Stamceltherapie hartStamceltherapie voor het beschadigde hart

Hartfalen treedt op wanneer uw hart niet in staat is om voldoende bloed rond te pompen in uw lichaam. Verschillende factoren kunnen bijdragen aan hartfalen, zoals een hoge bloeddruk, diabetes en aangeboren hartafwijkingen. Deze kunnen leiden tot een hartaanval en afsterven van hartspierweefsel.

Regeneratie van de hartspier is een belangrijke focus van het speerpunt Regeneratieve Geneeskunde & Stem Cells van het UMC Utrecht. Wetenschappers, artsen, studenten en medewerkers zijn toegewijd aan het vertalen van fundamenteel wetenschappelijke bevindingen naar innovatieve klinische toepassingen voor patiënten.

Op 20 november 2012 zullen vertegenwoordigers van het speerpunt RM & Stem Cells vertellen over de nieuwste, cutting-edge methoden en onderzoek met betrekking tot stamcellen en unieke benaderingen om hartspierweefsel te herstellen.

Inschrijven voor deze lezing
dinsdag 20 november 2012 19:15 uur, Collegezaal