Back

Van Creveldkliniek

De Van Creveldkliniek werd in 1964 opgericht door Prof. Dr. Simon van Creveld als eerste hemofiliebehandelcentrum van Nederland. Inmiddels is de kliniek uitgegroeid tot een HKZ-gecertificeerd, (inter)nationaal erkend, multidisciplinair expertisecentrum voor de behandeling van goedaardige aangeboren en verworven (zeldzame) stollings- en bloedziekten bij kinderen en volwassenen.

Laatste nieuws

De maatschappelijk werker verleent psychosociale zorg aan patiënten en naasten. Deze zorg omvat psychosociale en praktische hulpvragen, die samenhangen met de ziekte, behandeling en/of opname.

Read more

Ziektebeelden

De Van Creveldkliniek heeft een nationale en internationale koplopers-positie op het gebied van zorg, onderzoek en educatie voor stollings- en bloedziekten.

Read more

Multidisciplinair behandelcentrum

In de Van Creveldkliniek zijn verschillende disciplines voor kinderen en volwassenen met stollings- en bloedziekten gebundeld onder één dak.

Read more

Voor en door patiënten

De Van Creveldkliniek organiseert regelmatig activiteiten voor patiënten. Deze zijn bedoeld om voorlichting te geven, andere patiënten te ontmoeten, en meedoen aan sport te stimuleren.

Read more