Terug

International Medical Educators Exchange (IMEX)

IMEX is een internationaal uitwisselingsprogramma van docenten in samenwerking met de medische faculteiten van McGill University (Montreal, Canada), Dalhousie University (Halifax, Canada), Karolinska Institutet (Stockholm, Zweden), St Georges University Faculty of Medicine (Nicosia, Cyprus) en University of Leeds (Engeland). 

Tweemaal per jaar vindt een intensieve site visit week plaats met een groep ervaren docenten van de zes instellingen, die onder meer bestaat uit kennis nemen van lokaal onderwijs, voeren van discussies over onderwijs en een actieve bijdrage.

Aanmelden en meer informatie

Tweemaal per jaar wordt een site visit georganiseerd door één van de deelnemende universteiten, met een groep van minimaal 6 en maximaal 18 IMEX Scholars van de zes betrokken instellingen. 

Deelname aan het IMEX programma is op uitnodiging van de eigen instelling van de deelnemer en omvat ten minste drie site visits.

Coördinatie: Prof. dr. Manon Kluijtmans


Meer informatie over de deelnemende instellingen, het programma, de geplande site visits, de kosten en aanmelding: www.imexchange.eu