Ze is aangekomen! De 12-jarige Dagmar fietste op 13 en 14 augustus vanuit haar woonplaats Wierden (Overijssel) naar het Wilhelminaziekenhuis (WKZ) in Utrecht.

Met de fietstocht van 115 kilometer haalde ze meer dan 3800 euro op voor onderzoek naar kinderepilepsie.

Leven zonder epilepsie

Na haar geslaagde operatie begin dit jaar, gunde Dagmar ook andere kinderen een leven zonder epilepsie. “Sinds de operatie heb ik meer energie en kan ik me beter concentreren. Ook kan ik weer lopen, fietsen, zwemmen en paardrijden”, vertelde Dagmar. “Ik ben echt superblij dat de operatie zo goed heeft uitgepakt en dat gun ik andere kinderen met epilepsie ook.”

Onderzoek

Met haar fietstocht zamelde Dagmar geld in voor Stichting Vrienden WKZ. Het geld wordt door de stichting ingezet om te onderzoeken hoe het kan dat Dagmars operatie zo goed heeft uitgepakt, zodat er in de toekomst meer kinderen geholpen kunnen worden. Tegelijkertijd is de actie, waarmee de Wierdense meer dan 3800 euro ophaalde, een blijk van waardering voor het kinderziekenhuis en het team van specialisten dat Dagmar en haar ouders zo goed bijstaat.

Laatste bericht

Met dit bericht komt er een einde aan de blogs van Dagmar en haar ouderen. Over een paar weken vertelt een nieuwe patiënt over zijn of haar leven met epilepsie.   

Andere blogs:

> Dagmar vertelt: "Met epilepsie is het heel druk in je hoofd"

> Dagmar vertelt: "Op weg naar de epilepsie operatie"

> Dagmar vertelt: "Het GRID onderzoek"

> Dagmar vertelt: "De periode na de operatie"