Na bijna 40 jaar werkzaam te zijn geweest bij de Van Creveldkliniek, gaat Dr. Mauser op 2 december 2018 met pensioen. Op zaterdag 8 december organiseert de Van Creveldkliniek een afscheidssymposium en receptie voor haar patiënten.

In al die jaren is Dr. Mauser zowel in onze kliniek als op (inter)nationaal niveau uitgegroeid tot een van de boegbeelden op het gebied van hemofiliezorg. Daarnaast heeft zij zich ook ingezet om de hemofiliezorg in minder ontwikkelde landen te verbeteren. Zo reisde zij de laatste jaren regelmatig naar Indonesië om lokale zorgverleners te trainen. Naast directe patiëntenzorg heeft Dr. Mauser veel onderzoek gedaan naar met name co-morbiditeiten, cardiovasculaire aandoeningen en hepatitis C bij de (oudere) hemofilie-patienten.

Op zaterdagmiddag 8 december organiseren wij een afscheidssymposium en receptie voor de patiënten van Dr. Mauser. Hier heeft u de gelegenheid om haar te bedanken en gedag te zeggen. U kunt zich aanmelden via de website: www.umcutrecht.nl/afscheid-dr-mauser. Ook kunt u zich telefonisch of per email aanmelden bij Evelyn Groot (e.groot-6@umcutrecht.nl; tel 088-7567847).