Terug

Inschrijving patiëntenpanel

Beste heer/mevrouw, Welkom bij het UMC Utrecht patiëntenpanel!

Wat fijn dat u met ons mee wilt denken door lid te worden van het UMC Utrecht patiëntenpanel. Het UMC Utrecht heeft verbinding met patiënten hoog in het vaandel staan. Daarom gaan we regelmatig de dialoog aan met patiënten over diverse onderwerpen die met kwaliteit van zorg te maken hebben.

Graag willen we iets meer over u weten zodat we u een zo relevant mogelijke vragenlijst kunnen toesturen. Vandaar dat we hierbij een aantal vragen aan u voorleggen om u beter te leren kennen.

Hebt u vragen, stel ze gerust.

Hebt u vragen of opmerkingen over het UMC Utrecht patiëntenpanel, stuur dan een mail naar Ikdoemee@umcutrecht.nl en wij doen ons best om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Ook als u zich op een later moment wilt afmelden voor het UMC Utrecht patiëntenpanel, kunt u ons dit per mail laten weten.

Hieronder vindt u onze vragenlijst.

Heel hartelijk dank voor uw medewerking!

N.B. Dit is een bijzonder persoonsgegeven. Wij gebruiken dit gegeven om u eventueel vragen te kunnen stellen die specifiek gaan over de specialismen waar u onder behandeling bent. U bent niet verplicht om deze vraag te beantwoorden.

Wij maken regelmatig foto's van patiënten zodat wij die kunnen gebruiken op onze website, brochures, posters, e.d. Wij geven daarbij expliciet aan waarvoor de foto's gebruikt worden en vragen u dan ook om een toestemmingsformulier in te vullen.