Terug

Digitale leeromgevingen

Studenten, cursisten en medewerkers van het UMC Utrecht krijgen in het kader van hun opleiding of leren op of rond de werkplek diverse digitale leermiddelen tot hun beschikking. Deze leermiddelen worden aangeboden via een digitale leeromgeving of leermanagementsysteem. Iedere doelgroep maakt gebruik van een voor deze doelgroep ontwikkelde omgeving.

Medewerkers

Medewerkers van het UMC Utrecht maken gebruik van ULearn. Bekijk de video met een introductie over ULearn of de video met welke mogelijkheden Ulearn biedt aan medewerkers.

Studenten

Studenten aan de (bio)medische faculteit Geneeskunde van het UMC Utrecht hebben toegang tot Blackboard. Lees meer informatie en veelgestelde vragen over Blackboard

Cursisten

Cursisten van de UMC Utrecht Academie worden gefaciliteerd via mijnacademie.umcutrecht.nl. Informatie voor deze zorgprofessionals staat hier.

Aios en opleiders

Aios en opleiders (medische staf) maken gebruik van de leeromgeving van de afdeling Medische Vervolgopleidingen. Informatie over disciplineoverstijgend onderwijs voor aios staat hier. Informatie over onderwijs aan opleiders ('teach the teachers') staat hier.     

Ondersteuning uitklapper, klik om te openen

De afdeling Technologie en Leren ondersteunt docenten, opleiders en scholingsdeskundigen van opleidingen en afdelingen binnen het UMC Utrecht met onderwijskundig advies in het kader van blended learning en technische inrichting en keuzes. Voor meer informatie en de mogelijkheden kunt u altijd contact opnemen met onze adviseurs via OWCServicedeskICT@umcutrecht.nl.