Terug

Kom helpen in het UMC Utrecht!

De tweede coronagolf dient zich aan. In de afgelopen periode was het hartverwarmend om te zien dat zoveel mensen wilden komen helpen in het UMC Utrecht. Ook nu kunnen we weer hulp gebruiken. Op dit moment kunnen we veel zorg nog leveren vanuit onze huidige personeelsbezetting. Om deze reguliere zorg zo veel en zo lang mogelijk te kunnen blijven geven aan onze patiënten, doen we graag een beroep op zorgprofessionals die hier samen met collega’s in het UMC Utrecht aan willen werken.

Wie hebben wij nodig?

De directe patiëntenzorg is onze eerste prioriteit. Daarom zoekt het UMC Utrecht nu vooral hulp van BIG-geregistreerde zorgprofessionals. Ben je opgeleid als zorgprofessional en wil je ons helpen in de strijd tegen corona? Dat is geweldig!

Om snel inzichtelijk te krijgen welke hulp er voor ons klaarstaat, vragen we je een vragenlijst in te vullen. We hebben verschillende vragenlijsten gemaakt, zodat gegevens gelijk op de goede plek terechtkomen.

Ik werk niet in het UMC Utrecht en wil helpen

- Vul daarvoor dit formulier in

Mijn bedrijf wil persoonlijke beschermingsmiddelen aanbieden

Er is een landelijk inzamelpunt voor persoonlijke beschermingsmiddelen. Bedrijven kunnen hun aanbod mailen naar  middelencorona@nfu.nl.

Heb je je aangemeld?

Heel veel dank. Dat waarderen we zeer.

Het kan zijn dat je niet meteen een reactie van ons ontvangt.  Of we je nodig hebben hangt af van de situatie. Zolang je niets van ons hoort, ben je (gelukkig) nog niet nodig.

Steun voor corona projecten

Ik wil Vrienden UMC Utrecht & WKZ helpen met een donatie of actie