Terug

Stages en opleidingsplaatsen

We ontvangen in het UMC Utrecht graag stagiairs en afstudeerders. Veel studenten doen binnen onze muren hun eerste ervaringen op in zorg, onderzoek en onderwijs.

Leerwerktrajecten

​Bij het UMC Utrecht kun je een aantal leerwerktrajecten volgen. De opleidingseisen voor deze opleidingen variëren.

Wetenschaps- en klinische keuzestages (voor universitair studenten)

Tijdens je universitaire opleiding loop je als student stage in het UMC Utrecht. Binnen de verschillende divisies van het UMC Utrecht is een divers aanbod aan wetenschaps- en klinische keuzestages.

Lees meer

Opleidingsplaatsen (voor aios)

Het UMC Utrecht biedt basisartsen een opleidingsplaats aan tot medisch specialist. Alle medische vervolgopleidingen zijn erkend door de Registratiecommissie Geneeskundig Specialisten (RGS). Het UMC Utrecht werkt voortdurend aan de kwaliteit van de medische vervolgopleidingen om de continuïteit ervan inzichtelijk te maken en te waarborgen.

Profileringsstages

Het Wilhelmina Kinderziekenhuis is een integraal kinderziekenhuis. Profileren in het WKZ betekent verantwoordelijkheid krijgen én nemen voor de patiënten. Wij, kinderartsen en deelspecialisten zijn bij uitstek op onderwijs en opleiding gericht. Van u verwachten we een gedegen voorbereiding, maximale inzet en bovenal heel veel plezier in het vak.

Stage aanbieden

Wilt u in het UMC Utrecht een wetenschaps – en/of klinische keuzestage voor studenten aanbieden? Vul dan dit formulier in en verstuur het naar STIP@umcutrecht.nl