Terug

Webinar Niet Rennen Maar Plannen – online variant cognitieve revalidatie

Details

Inleiding

De online variant van het behandelprogramma Niet Rennen Maar Plannen is beschikbaar. Het programma helpt patiënten om meer grip te krijgen op problemen in het dagelijks leven als gevolg van cognitieve- en vermoeidheidsklachten. De inhoud van Niet Rennen Maar Plannen – online is gebaseerd op verschillende effectieve behandelprotocollen voor cognitieve revalidatie die succesvol in de revalidatiezorg worden toegepast. In het programma komen verschillende thema’s aan bod, zoals beperkte belastbaarheid, snelheid van informatieverwerking, geheugen en uitvoerende functies. Er kan extra aandacht worden besteed aan onderwerpen die voor een patiënt van belang zijn.

Om het programma te introduceren organiseren we een webinar dat vooral interessant is voor ergotherapeuten, neuropsychologen, cognitief trainers en revalidatieartsen. Vanzelfsprekend kan iedereen die geïnteresseerd is deelnemen.

Programma

1.Welkom professor Anne Visser-Meily, revalidatiearts UMC Utrecht en KCRU
2.Wetenschappelijke onderbouwing programma Niet Rennen Maar Plannen

professor Caroline van Heugten, 

Klinisch Neuropsycholoog, Maastricht University

3.Hoe werkt het online programmaJouw Omgeving
4.Inzet online programma in de cognitieve revalidatieTjamke Strikwerda en Carolien van Veen, ergotherapeuten UMC Utrecht
5.Vragenronde en afsluitingprofessor Anne Visser-Meily

Deelname aan dit webinar is gratis. Aanmelden kan via deze link. U ontvangt dan een week voor het webinar een link.

Meer informatie vindt u in dit nieuwsbericht en op de website van Jouw Omgeving.

Belangrijk: op dit moment zit het webinar vol. Toch kunt u zich nog wel aanmelden en ontvangt vervolgens een link om deze webinar op een later moment terug te kijken.

Wanneer

donderdag 25 juni 2020
16:00 - 17:00 uur

Locatie


Categorie

Cursussen (bij- en nascholing)