Terug

Interne geneeskunde (C2 west)

Interne geneeskunde (C2 west)

De afdeling interne geneeskunde is een verpleegafdeling voor patiënten met infectieziekten, vaataandoeningen, algemeen interne ziektebeelden of aandoeningen aan het hormoonstelsel zoals diabetes. Diagnostiek en behandeling staan hierbij voorop.

Contact uitklapper, klik om te openen

Hebt u vragen? Neemt u dan contact op met de verpleegafdeling.

Telefoonnummer: 088 75 562 24

Route uitklapper, klik om te openen

Uitgebreide informatie uitklapper, klik om te openen

Dagbehandeling

De afdeling interne geneeskunde heeft ook een afdeling dagbehandeling op C2. Hier komen patiënten voor een korte behandeling of test.

Kaartje sturen? uitklapper, klik om te openen

UMC Utrecht,
t.a.v. mevrouw/dhr. ...
Afdeling C2 west, kamer ...
Postbus 85500
3508 GA Utrecht

Bezoekersinformatie uitklapper, klik om te openen

Onze zorgverleners uitklapper, klik om te openen

Op de verpleegafdeling zijn verschillende medewerkers werkzaam, zoals medisch specialisten, artsen in opleiding tot specialist (aios, zaalarts), coassistenten, (senior)verpleegkundigen, secretaresses, unithoofden, een mentor-coach, voedingsassistenten, afdelingsassistenten en een schoonmaakteam.

De afdeling biedt een multidisciplinair zorgaanbod, welke is afgestemd op de behoeften en problemen van de patiënt. Zo zijn er aan de afdeling diëtisten, verpleegkundig specialisten (endocrinologie en infectieziekten) verbonden, maar ook diabetesverpleegkundigen, een fysiotherapeut en een humanistisch raadsman.

Naast verpleegkundigen werken er ook senior- en studentverpleegkundigen op de verpleegafdeling. Seniorverpleegkundigen hebben naast het verlenen van zorg ook taken op het gebied van coördineren, coachen en kwaliteitsverbetering. Studentverpleegkundigen verlenen alleen de zorg waarvoor zij bevoegd zijn en krijgen daarbij begeleiding.

Bedankt voor uw reactie!

Heeft deze informatie u geholpen?

Graag horen we van u waarom niet, zodat we onze website kunnen verbeteren.