Terug

Traumachirurgie (D4 west)

Op de verpleegafdeling D4 west traumachirurgie komen patiënten voor een behandeling aan het letsel dat zij als gevolg van een ongeval (trauma) hebben opgelopen. Patiënten kunnen rechtstreeks vanaf de Spoedeisende Hulp worden opgenomen of worden overgeplaatst van Intensive Care of Medium Care zodra hun gezondheidstoestand dit toelaat. Traumapatiënten worden nagenoeg altijd onverwacht opgenomen.

Hebt u vragen?

De verpleegafdeling is bereikbaar via telefoonnummer

T 088 75 580 41

Route

Kaartje sturen?

UMC Utrecht

t.a.v. mevrouw/dhr. ...

Afdeling D4 west, kamer ...

Postbus 85500

3508 GA Utrecht

Bezoekersinformatie

Patiënten mogen iedere dag 2 bezoekers ontvangen, tussen 11.00 en 21.00 uur. 

Opnameprocedure

Voor de traumapatiënt is er meestal geen voorbereiding op uw opname mogelijk. Een ongeval overkomt u op enig moment waarna u als gevolg van het opgenomen letsel direct wordt opgenomen in het ziekenhuis. Uiteraard houden wij rekening met het feit dat u en uw familie niet zijn voorbereid. De keuze voor een één-, twee–of vierpersoonskamer is gebaseerd op medische indicaties zoals de ernst van uw letsels. Uiteraard proberen we zoveel als mogelijk rekening te houden met uw persoonlijke voorkeur.

Infotainment

In het UMC Utrecht zijn de meeste bedden voorzien van een Infotainmentsysteem.

Lees meer

Een ziekenhuisopname voorbereiden

Het is belangrijk dat u uw opname in het ziekenhuis goed voorbereidt. Leest u daarom de informatie bij ‘Vóór de opname’ en ‘De opnamedag’.

Lees meer
Vrouw kijkt op telefoon

Wat moet u meenemen?

Hebt u een afspraak in het UMC Utrecht of wordt u opgenomen? Neem dan het volgende mee.

Lees meer

Eten en drinken

In het ziekenhuis kunt u zelf uw maaltijden samenstellen. De voedingsassistent komt ’s ochtends en ’s middags langs met de broodbuffetwagen.

Lees meer