Terug

Drs Alinde Hindriks-Keegstra

Anesthesioloog - pijnspecialist

Aandachtsgebieden

Specifiek aandachtsgebied kinderpijngeneeskunde, sinds 2016 werkzaam op de kinderpijnpolikliniek.
Daarnaast nu verdieping in de kinderanesthesiologie
 

Afdelingen / poliklinieken

Anesthesiologie/ kinderpijngeneeskunde
 

Korte biografie

Werkzaam als anesthesioloog – pijnspecialist sinds eind 2018 in het WKZ, voor die tijd de opleiding anesthesiologie gevolgd in het UMC Utrecht. Momenteel verdiep ik mij daarnaast specifiek in de kinderanesthesiologie.
 

Motivatie/ambitie

Mijn motivatie is vooral om goede zorg te bieden aan elke individuele patiënt, zowel op de (kinder)pijn polikliniek als binnen de kinderanesthesie. Ik geloof dat omdat ieder persoon anders is ook elke patiënt behoefte heeft aan specifiek op hem/haar afgestemde zorg. Dit wil ik graag helpen faciliteren waar mogelijk.

Mijn ambitie is om de kinderpijnpolikliniek in het WKZ in de toekomst nog meer op de kaart te zetten, zodat we nog meer kinderen met pijn kunnen helpen. Daarnaast hoop ik nog lang zorg te mogen dragen voor kinderen die anesthesie nodig hebben.
 

Publicaties

Wagemakers SH, van der Velden JM, Gerlich AS, Hindriks-Keegstra AW, van Dijk JFM, Verhoeff JJC. Systematic Review of Devices and Techniques that Objectively Measure Patients' Pain. Pain Physician. 2019, 22(1):1-13.

Hindriks-Keegstra, A.W. Stortelder, E. Rinia, M. Geurts, J. Epidural versus patient-controlled analgesia in colorectal surgery: a review. Nederlands tijdschrift voor anesthesiologie. 2017, 30: 105-112