Terug

Roosters

Docenten en studenten Biomedische wetenschappen, Geneeskunde, Klinische gezondheidswetenschappen en medisch ondersteunende en verpleegkundige vervolgopleidingen aan de UMC Utrecht Academie raadplegen hun roosters via verschillende apps. 

MyTimetable

Docenten en studenten Biomedische wetenschappen, Geneeskunde, Klinische gezondheidswetenschappen en medisch ondersteunende en verpleegkundige vervolgopleidingen aan de UMC Utrecht Academie vinden de onderwijsroosters in MyTimetable.

Ga naar MyTimeTable

MyUU-app voor studenten

In deze app voor studenten van de Universiteit Utrecht vind je cijfers uit OSIRIS en je persoonlijke rooster. Je logt in met je Solis-id en wachtwoord.

Download de app

Google Play Store

Apple App Store

Cijfers

De laatste 15 cijfers die in OSIRIS zijn ingevoerd staan ook automatisch in de app. Hier kan maximaal een halve dag vertraging tussen zitten.

Rooster

Heb jij je rooster in OSIRIS staan? Dan staat je rooster automatisch ook in de app. Ook hier kan maximaal een halve dag vertraging tussen zitten.

Studeer je aan de faculteit Geneeskunde, Diergeneeskunde of Geowetenschappen? Dan moet je het rooster eenmalig in de app toevoegen. Ga naar ‘Rooster’, klik op het tandwieltje en volg de instructies.  

Roosters aanvragen voor docenten

Ben je docent in het UMC Utrecht ? Bekijk dan de pagina roosters aanvragen met regels en richtlijnen voor docenten.

Ga naar roosters aanvragen