Terug

Stages en opleidingsplaatsen

We ontvangen in het UMC Utrecht graag stagiairs en afstudeerders. Binnen onze muren kunt u ervaring opdoen in de gezondheidszorg, onderzoek en onderwijs.

Leerwerktrajecten

​Het is mogelijk om bij ons een leerwerktraject te volgen. Vergeet niet om goed naar de toelatingseisen te kijken, want die variëren per leerwerktraject. 

Stages voor universitair studenten

We bieden een divers aanbod aan wetenschaps- en klinische keuzestages binnen verschillende onderdelen van de organisatie.

Opleidingsplaatsen voor aios

Als basisarts kunt u bij ons terecht voor een opleidingsplaats tot medisch specialist. Alle medische vervolgopleidingen zijn erkend door de Registratiecommissie Geneeskundig Specialisten (RGS). 

Profileringsstages (Wilhelmina Kinderziekenhuis)

Het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ) is een kinderziekenhuis dat onderdeel is van het UMC Utrecht. Profileren in het WKZ betekent verantwoordelijkheid krijgen én nemen voor de patiënten. Wij, kinderartsen en deelspecialisten, zijn bij uitstek op onderwijs en opleiding gericht. Van u verwachten we een gedegen voorbereiding, maximale inzet en bovenal heel veel plezier in het vak.

Zelf een stage aanbieden

Wilt u in het UMC Utrecht een wetenschaps – en/of klinische keuzestage voor studenten aanbieden? Vul dan dit formulier in en verstuur het naar ons Studie-informatiepunt via STIP@umcutrecht.nl