Terug

Telefonisch fysiotherapiespreekuur

Door de lockdown bewegen mensen minder, komen ze wat aan in gewicht en worden minder fit. Onze fysiotherapeuten Piet de Kleijn en Merel Timmer starten daarom vanaf deze week met een laagdrempelig bereikbaar telefonisch fysiotherapiespreekuur om patiënten van de Van Creveldkliniek begeleiding op afstand te bieden.

Voor wie is het telefonisch fysiotherapiespreekuur bedoeld?

Het spreekuur is toegankelijk voor alle mensen die onder behandeling zijn bij de Van Creveldkliniek en graag ondersteuning willen krijgen bij het bewegen. Dus heb je een probleem met bewegen en kom je niet verder omdat de reguliere zorg momenteel hapert? Bel gerust voor advies.

Heb je het gevoel dat je langzaam toch minder beweegt, dat je wat in gewicht aankomt, dan kunnen Piet en Merel dit met je doornemen.

Wil je zelf je conditie behouden nu je sportvereniging gesloten is? Kijk dan eerst op internet naar algemene oplossingen. Kom je er niet uit omdat je vraag specifieker is? Neem dan gerust contact op.

Ook voor mensen met een langduriger probleem is er de mogelijkheid om op afstand gecoacht te worden.

In het algemeen geldt dat geen vraag dom of fout is. Wij zijn er om u te helpen.

Wanneer is het telefonisch fysiotherapiespreekuur?

Vanaf donderdag 30 april starten wij met het telefonisch fysiotherapiespreekuur op maandag (Piet) en donderdag (Merel) van 10.00 tot 11.00 uur. Het spreekuur van maandag 1 juni  wordt ivm Pinksteren verplaatst naar dinsdag 2 juni van 11.00 tot 12.00 uur.

Hoe is het fysiotherapiespreekuur bereikbaar?

Telefoonnummer: 088 – 755 8450 (secretariaat). Als de fysiotherapeut in gesprek is, kun je het telefoonnummer waarop je te bereiken bent achterlaten bij het secretariaat en wordt je teruggebeld.

Wat te doen bij acute problemen?

Bij acute problemen zoals (verdenking op) een spier- of gewrichtsbloeding vragen wij u  de dienstdoende arts van de Van Creveldkliniek te bellen op 088 – 755 8450 (tijdens kantooruren) of 088 – 755 5555 (algemene nummer UMC Utrecht buiten kantooruren).