Terug

Gastenverblijf - praktische informatie

Het gastenverblijf is de logeerplek van het UMC Utrecht. U bent daar van harte welkom als u in het ziekenhuis wilt blijven om iemand te steunen. We willen het u daar graag zo aangenaam mogelijk maken. Op deze pagina leest u meer over de praktische zaken van het gastenverblijf. Zo vindt u hier bijvoorbeeld hoe het werkt met in- en uitchecken bij het gastenverblijf en wat er op onze gastenkamers allemaal te vinden is.

Locatie

Het gastenverblijf bevindt zich op D3 oost. Dat wil zeggen: in de D-toren van het UMC Utrecht op de derde verdieping.

Kosten

Een kamer in het gastenverblijf kost €45,- per nacht. Vanaf 1 januari 2021 bedraagt de kamerprijs €60,- per nacht. De prijs is inclusief ontbijt, koffie, thee, eindschoonmaak, bedlinnen en handdoeken. Na uw verblijf betaalt u de kosten. Dat kan in de centrale hal bij de gastvrouwen en -heren, met pin of creditcard. Komt u met de auto naar het UMC Utrecht? Houd dan rekening met parkeerkosten

Inchecken en uitchecken

U kunt elke dag vanaf 13.30 uur inchecken bij een van onze gastvrouwen of -heren in de centrale hal bij de hoofdingang.
Uitchecken kan tot 10.00 uur. Bij het uitchecken rekent u af bij de gastvrouw of -heer. Als u uw bagage nog even wilt achterlaten, kunt u de gastvrouw of -heer vragen of dat die dag kan.

Geef wijzigingen aan ons door

Verandert er iets in de bezetting van de kamer, bijvoorbeeld als een ander familielid blijft slapen? Laat het ons dan weten, zodat we kunnen zorgen voor schoon beddengoed en handdoeken. Ook voor de veiligheid is het voor ons goed om te weten wie er in het gastenverblijf logeert. Wij moeten van elke gast namelijk de persoonsgegevens noteren in een verblijfsregister.

Voorzieningen

Het gastenverblijf heeft acht tweepersoonskamers. Elke kamer heeft:

  • twee eenpersoonsbedden,
  • wifi (via UMC Utrecht - Gasten),
  • een eigen luxe badkamer met wasbak, douche en toilet,
  • een kleine koelkast en een kluisje, en
  • beddengoed en linnengoed. 

We hebben twee logeerkamers die rolstoeltoegankelijk zijn. Hebt u zo’n rolstoelvriendelijke kamer nodig? Laat het ons weten bij uw reservering en dan maken we het voor u in orde.

Gezamenlijke huis-/eetkamer

In onze huis-/eetkamer kunt u lekker ontspannen, samen met andere gasten. U vindt daar een tv-hoek, een leestafel, een eethoek en een loungehoek.

Zelf koken in de keuken

U kunt uw eigen maaltijden bereiden in de keuken. Er is een koelkast en een vriezer waarin u uw eigen boodschappen kunt bewaren. Er zijn in het ziekenhuis ook restaurants.

Schoonmaak

We maken de kamer tussendoor voor u schoon als langer dan een week in het gastenverblijf logeert. Ook krijgt u dan schoon bedlinnen en een schone handdoekenset. Dat zit  bij de prijs inbegrepen. Gebruikt u de gemeenschappelijke ruimtes? Houd die dan netjes voor uzelf en de andere gasten. 

Reserveren

Als u een kamer wilt reserveren in ons gastenverblijf, vragen wij u dat online te doen via ons reserveringsformulier. Hebt u direct een kamer nodig? Dan hoeft u niet online te reserveren, maar kunt u meteen telefonisch reserveren. Ook buiten kantoortijden.

Hebt u vragen over het gastenverblijf of hebt u direct een kamer nodig? Neem dan contact met ons op

T 088 75 691 12

E

Maandag t/m vrijdag tot 16.00 uur. In het weekend en buiten werktijden staat de telefoon doorgeschakeld.

Information in English

Download the flyer