Terug

Gastenverblijf - reserveren

Gastenverblijf - reserveren


Op deze pagina kunt u een kamer in het gastenverblijf van het UMC Utrecht reserveren. Het gastenverblijf is voor naasten van patiënten van het UMC Utrecht. Bent u familie of verzorger van patiënten die in het Wilhelmina Kinderziekenhuis of Prinses Máxima Centrum zitten? Dan verwijzen we u graag door naar het Ronald McDonald Huis Utrecht.

De duur van uw verblijf

In principe kunt u zo lang in het gastenverblijf logeren als nodig is. Vooraf weet u misschien nog niet hoeveel dagen u blijft logeren. Daarom kunt u uw verblijf ter plekke verlengen als er plaats is. Overleg in zo’n geval even met de coördinator om de mogelijkheden te bekijken. Blijft u korter dan gedacht? Dan betaalt u uiteraard alleen de kosten van de dagen dat u daadwerkelijk in het gastenverblijf hebt gelogeerd.

Reserveren uitklapper, klik om te openen

 Vul dit formulier in en reserveer uw kamer in het gastenverblijf. Uw reservering is definitief als een van onze medewerkers de reservering bevestigt. In een acute situatie kunt u telefonisch reserveren: 088 - 75 691 12. Vanaf 1 januari 2021 bedraagt de kamerprijs €60,- per nacht.