Terug

Duurzaam dokteren

Duurzaam dokteren

Je bent gedreven in je werk. Je hebt veel taken en verantwoordelijkheden. Ook op privégebied gebeurt er het nodige. In deze cursus neem je de tijd om te reflecteren hoe je prioriteiten stelt en hoe je effectiever met je tijd omgaat.

Aios volgen cursus

Over het programma uitklapper, klik om te openen

Je krijgt tijdens deze cursus meer helder wat jou energie geeft c.q. kost en hoe je dit ten positieve kunt beïnvloeden. Het motto van de cursus is: “Je kunt de golven niet stoppen, maar je kunt wel leren surfen". 

Leerdoelen uitklapper, klik om te openen

Na het volgen van deze cursus heb je: 

  • Inzicht in je stressoren, energiebronnen en persoonlijke kracht. Daardoor ben je makkelijker in staat grenzen te stellen en keuzes te maken.
  • Inzicht in de manier hoe jij iets voor elkaar kunt krijgen en effectiever gebruik kunt maken van je tijd en kwaliteiten. 
  • Praktische tips om je persoonlijke effectiviteit te vergroten.

Voor wie? uitklapper, klik om te openen

De cursussen zijn bestemd voor alle aios in de Utrechtse OOR (Onderwijs en Opleidingsregio) die onder de formele eindverantwoordelijkheid van regionale hoofdopleiders in het UMC en St. Antonius ziekenhuis in opleiding zijn, dat wil zeggen ook voor aios die in dit kader werkzaam zijn in een perifere kliniek. Hierbij is deelname mogelijk tot uiterlijk 6 maanden na voltooiing van de opleiding.

Informatie uitklapper, klik om te openen

Duur cursus: 2 x 1 dagdeel, 2e deel na circa 6 weken
Aantal aios per cursus: maximaal 12 deelnemers

Data, kosten en inschrijven

* op alle cursussen zijn de algemene voorwaarden van toepassing

Contact en vragen uitklapper, klik om te openen

Wil je meer weten? Neem dan contact op met:

cursussenaios@umcutrecht.nl of 088 75 53451 (ma, di en do)