Terug

Erfelijke aandoeningen

Het UMC Utrecht is een expertisecentrum voor Tubereuze Sclerose Complex (TSC). Er zijn 470 volwassen TSC patiënten onder behandeling op de polikliniek erfelijke aandoeningen en hiermee behoort deze polikliniek tot ‘s werelds grootste TSC poliklinieken.

Hebt u vragen?

Afspraak maken

Als u een afspraak wilt maken op de polikliniek erfelijke aandoeningen, hebt u een verwijzing nodig van uw huisarts of specialist. 

Als patiënt van het UMC Utrecht hebt u toegang tot het patiëntenportaal Mijn UMC Utrecht. In het patiëntenportaal kunt u zien welke afspraken er gepland staan in het UMC Utrecht, welke medicijnen u gebruikt en wat uw uitslagen zijn. Ook kunt u in Mijn UMC Utrecht een bericht sturen naar uw zorgverlener via een e-consult. Bekijk hier hoe u kunt inloggen in uw patiëntenportaal.

Contact

Hebt u vragen? Neem dan contact op met de polikliniek erfelijke aandoeningen. Spreekuren zijn op dinsdag- en woensdagmiddag.

T 088 75 532 32

De polikliniek is op werkdagen bereikbaar van 08.00 - 17.00 uur

Tips voor het gesprek

Vrouw kijkt op telefoon

Wat moet u meenemen?

Hebt u een afspraak in het UMC Utrecht of wordt u opgenomen? Neem dan het volgende mee.

Lees meer
Vrouw leest tijdschrift in de wachtruimte

Een afspraak op de polikliniek voorbereiden

Het is belangrijk dat u uw afspraak op de polikliniek goed voorbereidt.

Lees meer

Tips voor het gesprek

Veel mensen vinden het prettig als ze het gesprek met hun zorgverlener kunnen voorbereiden. Deze tips kunnen u daarbij helpen.

Lees meer

In het ziekenhuis

Hier vindt u informatie over faciliteiten (zoals winkels en restaurants), regels en rechten van patiënten en beschikbare ondersteuning en begeleiding.

Lees meer

Meer informatie

Ziektebeeld

Verpleegafdeling & dagbehandeling

Polikliniek