Terug

Afdeling en medewerkers Hematologie

Afdeling en medewerkers Hematologie

Hematologie is het specialisme dat zich bezighoudt met diagnostiek en behandeling van ziekten van beenmerg, lymfeklieren en bloed. Op deze webpagina vindt u informatie over de afdeling Hematologie en over de medewerkers van de afdeling.

Verpleegafdeling uitklapper, klik om te openen

Onze polikliniek en verpleegafdeling vindt u samen op één plek in het ziekenhuis (B2 Oost). Op de verpleegafdeling Hematologie vindt u meer informatie over het verblijf op de verpleegafdeling

Polikliniek uitklapper, klik om te openen

Onze polikliniek  vindt u samen met de verpleegafdeling op één plek in het ziekenhuis (B2 Oost). Hier vindt u meer informatie over de polikliniek Hematologie. 

Dagbehandeling uitklapper, klik om te openen

Sommige onderzoeken en behandelingen vinden plaats op onze dagbehandeling. Deze bevindt zich op B5 Oost. Hier vindt u meer informatie over de dagbehandeling.

Medewerkers uitklapper, klik om te openen

Het team bestaat onder andere uit 8 hematologen, 5 fellows, 1 physician assistent en ruim 50 verpleegkundigen en overige zorgprofessionals. De verpleegafdeling is recentelijk uitgebreid met meer bedden en heeft nu in totaal een opnamecapaciteit van 25 bedden. Daarnaast hebben we 11 bedden voor patiënten in dagbehandeling en voor patiënten die meedoen met een klinische studie (geneesmiddelenonderzoek).

Studieteam uitklapper, klik om te openen

Het UMC Utrecht heeft een aantal medewerkers in dienst die zich dagelijks bezig houden met het opzetten en uitvoeren van klinische studies: het zogenoemde studieteam Hematologie. Hier vindt u meer informatie over klinische studies en het studieteam Hematologie.

Verpleegafdelingen uitklapper, klik om te openen

Bedankt voor uw reactie!

Heeft deze informatie u geholpen?

Graag horen we van u waarom niet, zodat we onze website kunnen verbeteren.