Terug

Orthopedie

U kunt op de polikliniek orthopedie terecht voor de diagnose en behandeling van aandoeningen van het steun- en bewegingsapparaat. Dat zijn de botten, gewrichten, spieren, pezen en banden.

Contact uitklapper, klik om te openen

Hebt u vragen? Neem dan telefonisch contact op met de polikliniek orthopedie. Als u een afspraak wilt maken op de polikliniek, hebt u een verwijzing nodig van de huisarts of specialist.

Telefoonnummer: 088 75 569 03 De polikliniek is op werkdagen bereikbaar van 08.30 tot 12.00 uur en van 13.30 tot 16.00 uur.

Route uitklapper, klik om te openen

Wachttijden uitklapper, klik om te openen

Vanwege Covid-19 kan de toegangstijd voor een eerste afspraak op onze polikliniek oplopen. We beoordelen alle verwijzingen en nodigen u uit voor een eerste afspraak op basis van medische urgentie. Wij hopen op uw begrip.

Meer informatie uitklapper, klik om te openen

De zorg op de polikliniek is voor een groot deel georganiseerd rond een bepaald gewricht of een bepaalde aandoening. Zo zijn er spreekuren voor aandoeningen van de wervelkolom, knie, heup en infecties. De polikliniek kent ook spreekuren waarbij artsen van meerdere afdelingen samenwerken. Naast deze specifieke spreekuren is er wekelijks een algemeen spreekuur en een spreekuur voor spoedgevallen.

Specialistische zorg

De afdeling orthopedie biedt zeer specialistische zorg voor de aandachtsgebieden wervelkolom, kniepathologie, en heup- en knieprothesiologie (inclusief infecties). De afdeling is erkend als toonaangevend orthopedisch centrum door internationale organisaties zoals AOSpine, IGASS, ICRS en EBJIS.

De afdeling orthopedie is daarnaast ook aangewezen als:

Door de Nederlandse Federatie van Universitaire Ziekenhuizen is de afdeling aangewezen als:

Informatie over ons zorgaanbod binnen de kinderorthopedie, vindt u op de website van het Wilhelmina Kinderziekenhuis.

Ziektebeelden

Behandelingen