Terug

Ervaringen van patiënten

Deel ook uw ervaring met het UMC Utrecht. Want samen kunnen wij de zorg verbeteren! Hieronder leest u op welke manieren u uw ervaringen met het UMC Utrecht kunt delen.

Vertel het ons

Het UMC Utrecht vindt het belangrijk dat patiënten en bezoekers hun mening geven over de zorg en dienstverlening in ons ziekenhuis.

Lees meer

Een klacht indienen

Onze medewerkers doen hun best om optimale zorg te verlenen. Toch kan het gebeuren dat u niet tevreden bent.

Lees meer

Patiëntverhalen

Hoe ervaart u als patiënt de dagelijkse zorg en behandeling in het UMC Utrecht? Welke verwachtingen heeft u en wat maakt voor u het verschil?

Lees meer

Patiëntenpanel

Vindt u het leuk om enkele keren per jaar met ons mee te denken over uiteenlopende onderwerpen? Geef u dan op voor ons patiëntenpanel

Lees meer

Patiëntenparticipatie

Hier leest u meer over patiëntenparticipatie in het UMC Utrecht. Graag delen we mooie verhalen en voorbeelden in het UMC Utrecht.

Lees meer

Zorgkaartnederland

Op Zorgkaartnederland kunt u zorginstellingen zoeken en waarderen. Zo helpt u andere patiënten die op zoek zijn naar een ziekenhuis.

Lees meer

Wat vinden patiënten van ons ziekenhuis

De ervaringen van patiënten in het UMC Utrecht vertellen ons wat we goed doen en wat beter kan.

Lees meer

Projecten bij afdelingen

Naast ziekenhuisbrede projecten, zijn er ook projecten bij afdelingen om ervaringen van patiënten te verzamelen. Hier een selectie van deze projecten

Lees meer

Social media

Het UMC Utrecht is actief op verschillende social media. Het UMC Utrecht webcare team luister, reageert, deelt en probeert uw vragen te beantwoorden.

Lees meer