>Terug

Van Creveldkliniek

De Van Creveldkliniek werd in 1964 opgericht door Prof. Dr. Simon van Creveld als eerste hemofiliebehandelcentrum van Nederland. Inmiddels is de kliniek uitgegroeid tot een HKZ-gecertificeerd, (inter)nationaal erkend, multidisciplinair expertisecentrum voor de behandeling van goedaardige aangeboren en verworven (zeldzame) stollings- en bloedziekten bij kinderen en volwassenen.

Laatste nieuws

Door productieproblemen roept fabrikant Ferring momenteel Octostim-neussprays terug bij de apotheken. Hierdoor is Octostim tijdelijk niet leverbaar bij apotheken. Mogelijk duurt dit tot december 2021.

Lees meer

Ziektebeelden

De Van Creveldkliniek heeft een nationale en internationale koplopers-positie op het gebied van zorg, onderzoek en educatie voor stollings- en bloedziekten.

Lees meer

Multidisciplinair behandelcentrum

In de Van Creveldkliniek zijn verschillende disciplines voor kinderen en volwassenen met stollings- en bloedziekten gebundeld onder één dak.

Lees meer

Voor en door patiënten

De Van Creveldkliniek organiseert regelmatig activiteiten voor patiënten. Deze zijn bedoeld om voorlichting te geven, andere patiënten te ontmoeten, en meedoen aan sport te stimuleren.

Lees meer