Terug

Podcast: Mirjam van Velthuizen over de beheersing van een pandemie

Mirjam van Velthuizen

Leiders van grote organisaties komen in hun werk allerlei bijzondere uitdagingen tegen en doen veel opvallende ervaringen op. Om die kennis en ervaringen te delen met de wereld is Deloitte een podcastserie gestart, waarin discussies worden gevoerd over hoe organisaties werken aan verantwoordelijker worden en meebewegen met ontwikkelingen. De gastheer van de show, Sir Rob Wainwright, was uitvoerend directeur van Europol en heeft veel ervaring in het omgaan met complexe risico- en beveiligingskwesties. Hij bevraagt allerlei leiders van grote bedrijven en organisaties over hoe zij hun onderneming de juiste kant op blijven sturen en wat zij daarvan leren.

In de meest recente aflevering spreekt hij raad van bestuurslid Mirjam van Velthuizen over die ervaringen en uitdagingen. Ze praten onder anderen over de tumultueuze ervaring van de zorgsector met het werken aan de beheersing van een pandemie en de gevolgen daarvan. Hoe helpt die pandemie met het in kaart te brengen van een ​​diepgaande verandering in de patiëntenzorg? Mirjam deelt haar visie op een meer gedigitaliseerde vorm van zorg in de toekomst, waarbij het concept vertrouwen centraal staat.

Nieuwsgierig? De podcast is te vinden op de website van Deloitte. Daar vind je links om te luisteren via iTunes, Spotify, Stitchet, of op de pagina zelf.

Let op, de podcast is Engelstalig.