Terug

Cardiologie (verpleegafdeling B4 west)

Op de verpleegafdeling cardiologie (B4 west) behandelen we voornamelijk patiënten met een hartziekte, zoals angina pectoris, hartinfarct, hartritmestoornissen, ontstekingen aan het hart of hartfalen. Een deel van de patiënten komt voor screening voor een harttransplantatie, een hartklepvervanging, hartonderzoeken of een ablatie.

Op verpleegafdeling kunnen 32 patiënten worden verpleegd. Er zijn een-, twee- en vierpersoonskamers. Alle kamers hebben een toilet met was- en doucheruimte. Op de afdeling beschikt u over een afsluitbare kast en een infotainmentsysteem (televisie, telefoon, internet en radio).

Voorbereiden op een opname

Een ziekenhuisopname voorbereiden

Het is belangrijk dat u uw opname in het ziekenhuis goed voorbereidt. Leest u daarom de informatie bij ‘Vóór de opname’ en ‘De opnamedag’.

Lees meer
Vrouw kijkt op telefoon

Wat moet u meenemen?

Hebt u een afspraak in het UMC Utrecht of wordt u opgenomen? Neem dan het volgende mee.

Lees meer

Ziekenhuismedewerkers

De behandeling en verzorging in ons ziekenhuis gebeurt in teamverband: meerdere artsen en verpleegkundigen zijn bij uw behandeling betrokken.

Lees meer

Route

Routebeschrijving

Kaartje sturen?

Wilt u een kaartje sturen? Gebruik dan het volgende adres:

UMC Utrecht, locatie AZU
Mevr./ Dhr………
Afdeling B4 west, kamer……
Huispostnummer: B.04.330
Postbus 85500
3508 GA Utrecht

Bezoekersinformatie

Op verpleegafdeling B4 west mogen patiënten dagelijks bezoek ontvangen tussen 15.00 en 20.00 uur. Let op: deze tijden wijken af van de reguliere bezoektijden in het UMC Utrecht.

Teveel bezoek tegelijk kan vermoeiend zijn en hinderlijk voor uw kamergenoten. Zorg dat u voldoende rust krijgt en ontvang niet meer dan twee personen tegelijk.