Terug

Sportgeneeskunde

Sportgeneeskunde

Wij onderzoeken, behandelen en begeleiden mensen met sportblessures of andere gezondheidsproblemen, ontstaan door sporten. Doel is dat u weer veilig en verantwoord kunt gaan sporten. Sportgeneeskunde probeert de gezondheid van sportende/ bewegende mensen te behouden, te herstellen en te verbeteren.

Contact uitklapper, klik om te openen

Polikliniek Sportgeneeskunde

Telefoonnummer: 088 75 588 31 Email adres: revalidatie.sport@umcutrecht.nl Bereikbaar maandag t/m vrijdag van 8:00 – 16:30 uur.
Mijn patiënt verwijzen

Route uitklapper, klik om te openen

Volg vanaf de hoofdingang van het UMC Utrecht route W naar de polikliniek Sportgeneeskunde. Houd er rekening mee dat het ongeveer 10 minuten lopen is van de hoofdingang naar bouwdeel W. Bij de hoofdingang zijn rolstoelen beschikbaar. Hebt u hulp nodig om bij bouwdeel W te komen, dan kunt u bij de centrale balie bij de hoofdingang vragen of iemand u naar bouwdeel W (receptie Sportgeneeskunde) kan begeleiden. naar de poliklinieken. U vindt de polikliniek bij receptienummer .

Wachttijden uitklapper, klik om te openen

De wachttijd kan per patiënt verschillen en is afhankelijk van de reden voor verwijzing. De wachttijd is niet afhankelijk van bij welke zorgverzekeraar de patiënt verzekerd is.

Wachttijden revalidatie en sportgeneeskunde

Meer informatie over wachttijden

Meer weten uitklapper, klik om te openen

Wat hoort bij deze polikliniek?

Bedankt voor uw reactie!

Heeft deze informatie u geholpen?

Graag horen we van u waarom niet, zodat we onze website kunnen verbeteren.